על ידי בוב דילן הגבר » ה' יולי 31, 2003 5:10 pm
סלח לי מר צדוק דונגרי (או איך שלא קוראים לך) אבל האמת שעלית לי על כל העצבים.
מילא שאתה מטומטם שאין לו מוסג על מה הוא מדבר.
מילא שאתה מזלזל באופן מגעיל ומכוער באנשים כמו וינר (DARKSIDE) שחר שנהנים ללמד ולעזור לאנשים.
מילא שאתה אדם מבוגר ואתה עדיין מבלה את זמנך בפורום של תיכוניסטים (לפחות לרוב) שכבר הביעו את רצונם שתעלם כבר לא פעם אחת.
מילא שאתה מלגלג על דברים שוליים כמו שגאות כתיב. שלעיתים נובעים מנכויות (כמו דיסלקציה).
אבל, הפעם עלית לי על העצבים ה"עצה" שלך היא הדבר הכי מטופש והרסני שפגשתי בחיי. אסביר למה.
ההצעה שלך היא תמיכה מובהקת בניצול מערכת פגומה (מערכת החינוך) שאינה מסוגלת להעריך ידע אמיתי. ה"עצה" שלך ממליצה לאנשים להיות עצלנים, לא מפותחים שיכלית ונצלנים. הגישה שאתה הצגת בהודעה שלך גורמת לנו, האנשים בעלי הידע האמיתי (משהו שבגישה שלך לעולם לא תסיג) לא להישפט באופן נכון ובכך מקשה עלינו להתקבל למקומות בהם אנו רוצים ללמוד. בנוסף היא נותנת לאנשים עלובים שכמותך דרך למקומות כח וכך מחלישה את המדינה כולה בכל תחום אפשרי.
דבר נוסף שמרגיז אותי הוא שאתה מכריז את ההכרזה ההרסנית שלך בתוך פורום הרובוטיקה שהיא תחום הדוגל גישה הפוכה לחלוטין משלך. רובוטיקה מפתחת מצויינות והשקעה ולא את אותה הבינוניות שמציעים המקצועות האחרים או את העצלנות והנצלנות שאתה מציע.
הודעה זו אבל אני מכוונת אליך, אלא אל כל אלו ששקלו ללכת בעצתך. בהודעה זו אני מנסה להסביר לאנשים שהדרך שאתה מציע הינה חרב פיפיות ושאנישים כמוך הם הזוהמה של החברה הישראלית והעולמית ביכלל.
אני מקווה שתמצא בעצמך את הכוח להפוך לכח יצרני בחברה בא אתה חי.
עד אז אני מבקש באופן המנומס ביותר שאני יכול שתעלם מהפורום הזה.
תודה.
"His closest friends were black men 'cause they seemed to understand
What it's like to be in society with a shackle on your hand."
bob dylan>desire>joey