blah כתב:אי אפשר בארץ בגלל:
בבריטניה מתוך כל כמות התושבים שם, בערך 50 מהם בנו רובוטים. מתוך 5,000,000 תושבים בארץ, כמה יבנו רובוטים?

אמיר כתב:blah כתב:אי אפשר בארץ בגלל:
בבריטניה מתוך כל כמות התושבים שם, בערך 50 מהם בנו רובוטים. מתוך 5,000,000 תושבים בארץ, כמה יבנו רובוטים?
תסלח לי שהתגובה שלך כל כך לא קשורה, אין בכלל מקום לעשות את היחס הזה .
דוגמא : תחרות הרובונר הידועה לשמצה, תכנס לאתר של התחרות העולמית ותסתכל על מספר המשתתפים מישראל לעומת כמות המשתפים מארה"ב................תעשה על זה יחס בין כמות אוכלוסיה לרובוטים..................
בקיצור מה שאמרת לא היה קשור.

saariko כתב:ועדיין אני חושב שיש מקום לחשוב ואפילו לארגן תחרות כזו.
אז אולי היא לא תהיה כל שבוע, אבל כל חודשיים? שלושה? יש אצלנו מספיק אנשים שיכולים ורוצים להשתתף בתחרות כזו או דומה לה.
ואולי זה משהו שאפשר להתחיל דווקא כאן בפורום. רעיונות, אנשים שמכירים, חוקים, תקנות. רק אחרי שנדע מה קשור בדבר שכזה נדע בכלל אם אנחנו יכולים לעמוד בזה.
אני אתרגם את חוקי המשחק של BATTLEBOTS ו ROBOTWARS בשבת, ואפרסם אותם כאן, ומשם נמשיך.
אלא אם כן למישהו יש רעיון אחר?

אור כתב:קודם כל צריך לגלות - מי רוצה (ויכול) להשתתף?
צריך ליצור קשר עם הרבה אנשים..... אולי לפרסם איפשהו?

blah כתב:הלוואי ותהיה תחרות בארץ.
לצערי בשביל לבנות רובוט צריך כסף ואין לי. וחבל. אבל אם תהיה תחרות אני אנסה להרגן איזה שהו רובוט. אבל באמצה השנה לא אוכל להשתתף. אני סטודנט ורק בחופש קיץ יש אפשרות שאוכל להשתתף במשהו בכלל.
ד"א אני לא יודע איך לעשות את השלט ואת התקשורת בין השלט לרובוט. זה לא היתה ההתמכות שלי. למישהו יש לינק או קובץ להביא לי ???

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], xalmek ו 16 אורחים