בעל הבית השתגע!

הפורום הראשי, אתר הרובוטיקה הישראלי

המנהלים: אסף פוניס, גיא יונה

בעל הבית השתגע!

הודעהעל ידי אסף פוניס » ו' דצמבר 05, 2003 11:37 am

מווו!
ישנם 10 סוגים של אנשים בעולם, אלה שיודעים בינארית ואלה שלא!
סמל אישי של המשתמש
אסף פוניס
מנהל אתר
מנהל אתר

הודעהעל ידי השחר העולה » ו' דצמבר 05, 2003 1:25 pm

וואלה.
www.robotica.co.il/movies/movies.php
האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

מה קרה אסף?

הודעהעל ידי Daniel-Orion » ו' דצמבר 05, 2003 4:32 pm

איך היה בטירונות?
Don't let school interfere with your education
סמל אישי של המשתמש
Daniel-Orion
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי השחר העולה » ו' דצמבר 05, 2003 7:55 pm

היה כיף לפני שנתיים בטירונות... :-) לפוניס השנה גם היה כיף
האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

...

הודעהעל ידי Daniel-Orion » ש' דצמבר 06, 2003 4:26 pm

עשית בזיקים טוראי שחר?
סמל אישי של המשתמש
Daniel-Orion
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי השחר העולה » ש' דצמבר 06, 2003 7:44 pm

כן זיקים ובה"ד 12
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

...

הודעהעל ידי Daniel-Orion » ש' דצמבר 06, 2003 7:49 pm

אני הייתי בזיקים פלוגה ב',
ומה בדיוק עשית בבה"ד 12? זה בשביל שתוכל לקבל קמ"א אחרי זה?
סמל אישי של המשתמש
Daniel-Orion
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי השחר העולה » א' דצמבר 07, 2003 12:05 am

גיא היה פלוגה ג'.
איזה קמ"א לא קשור. שמירות בסיס וכיף בסיסי בבסיס מלא בנות. אסקימו לימון ;-)
זה ועוד קצת עתודאים שהיו שם שעשו קורס.
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי אינגר » ב' דצמבר 15, 2003 12:04 pm

אוי אוי אוי צ'ונגים שלי..

תהיו לי בריאים.
!Hiroshima - 45, Chernobyl - 86, Windows - 95

העבודה על קרעפלך:
http://www.iarc.org/~4x4pf/Kreplach_Work.pdf
סמל אישי של המשתמש
אינגר
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי השחר העולה » ב' דצמבר 15, 2003 7:57 pm

אינגר, היה אכפת לך אם מישהו היה קורה לך באיזה שם, כשיש לו 3 שנים השכלה פחות מלך? אז תחשוב כמה אכפת לנו ממה שאתה אומר עלינו....(ואם לא הבנת.. 3 שנים השכלה פחות...אתה...)
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי אינגר » ג' דצמבר 16, 2003 11:05 pm

אני דווקא לא הייתי מגדיר את זה ככה.

דבר ראשון - זה לא שלוש שנים, אתה רק בתחילת שנה ג'. (נניח אמצע)

דבר שני - איך אתה מגדיר השכלה? לדעת לפתור כמה משוואות דוחות במתמטיקה זו לא השכלה. אני לעומתך צברתי עוד שנה וחצי ש נסיון מטורף ב4 שפות תכנות.

וחבל על הויכוח הזה תכ'לס.

העבודה על קרעפלך:
סמל אישי של המשתמש
אינגר
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי השחר העולה » ד' דצמבר 17, 2003 5:51 am

אם אתה רוצה את הויכוח.. אינגר כשעברתי שנה שניה עברתי חומר של תואר שלם (אני עושה 2 זוכר) . אז למעשה אפילו קצת יותר מ 3 שנים...
אמנם אני החלט מסכים שללמוד תכנות באוני' זה טיפשי כי זה אפשר לבד. אבל מזה תכנות? זה בדיוק הנקודה שלי, זה סתם משהו שאפשר ללמוד לבד. פיזיקה..אלק' ... אי אפשר. הרי עובדה שאבא שלך למד באוני' ואפילו אחותך במכון הטכנולוגי.

משוואות דוחות במתמטיקה? וואלה. דוחות זה אומר שהייתי אמור לסבול מהלימודים.. ואני ממש לא.... וכנראה שצברתי איזה נסיון אתה לא חושב? הנקודה, שאני יחסית, באמת כן יודע מתמטיקה, ואתה למעשה, לא יודע בזה כלום. (אני יודע מה ה"ידע" במתמטיקה אחרי תיכון.... אפסי ממש, ולא יחסית אליך, אני אומר בכלליות. יחסית לכל המתמטיקה, גם אני לא הגעתי למתמטיקה גבוהה , אבל כן הגעתי לרמה הכי גבוהה בתואר הראשון, שנה הבאה אני גם לוקח קורס מתמטיקה של תואר שני).
עכשיו אני לומד את הקורס הראשון במכניקת הקוונטים... שום דבר לא דוחה. למעשה זה ממש ממש יפה. אלק' , מעגלים אנלוגים וכדומה... אתה אולי מכיר רכיבי אלק' אבל אתה כמו טכנאי אתה לא יודע באמת איך הם עובדים... בוא תסביר לי, אם שנה הבאה אני אוכל לתכנן ולבנות טרנזיסטור בעצמי, איפה זה בדיוק "משוואה מתמטית מגעילה"?
שפות תכנות?! אתה אומר שלי זה מגעיל? תכנות במחשב? את מי זה מעניין? יאקקק. תגיד מה שתגיד אבל עדיין אני יוצא עם 2 תארים ואתה לא....
עובדה - כמות העתודאים גדלה משנה לשנה והשנה היה להם עודף. אין לך מה להתווכח עם עובדות... או שאתה כמו צדוק שנגד האוני' וה"ממסד" האקדמי??
נערך לאחרונה על ידי השחר העולה בתאריך ד' דצמבר 17, 2003 2:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי השחר העולה » ד' דצמבר 17, 2003 5:55 am

אה כן, אז אם אנחנו לא הרבה זמן לומדים, אז אתה חברי, לא הרבה זמן בצבא.... ועוד משהו:
דבר שני - איך אתה מגדיר השכלה? לדעת לפתור כמה משוואות דוחות במתמטיקה זו לא השכלה.

אני לתומי חשבתי שסתם כל בן אדם שתגיד לו "מה זה השכלה גבוהה" הוא יגיד אוני'... אתה יודע , מוסד להשכלה גבוהה וכאלה.....

עובדה שמלא חברים שלי שיצאו עכשיו מהצבא , כולל ממודיעין אוי איזה הפתעה מתחילים אוני'.... אוי גם מישהו מתחיל בפיזיקה והנדסת אלק'. כנראה שאנשים שהם קצת פחות צ'ונגים גם ממך יודעים מה עושים אחרי צבא.... לומדים. השכלה גבוהה.

ואל תשכח שיש לי נסיון פרטי משלי אינגר. ועם כל הנסיון ה"מטורף" שלך בתכנות , אתה לא יכול עכשיו להפעיל מצלמה על רובוט ואני כן .... אז במקרה גם לי יש נסיון "מטורף". (אני מציע שתזוז לwww.robotica.co.il/movies/movies.php )...

תכלס. אני יותר מבוגר ממך ולא משנה מה עשיתי, יש לי יותר שנים ממך. כמו שלאלי יש מן הסתם מלי. אבל יש לך אפס כבוד לבן אדם שאתה עושה לו "צ'ונג" . אבל אני אגיב לזה כמו לכל בן אדם שיעשה לי - כל בן 18 שמדבר עם מישהו שגדול ממנו ב 3 שנים - יופי אז אני צ'ונג. אבל לי אוטוטו יש 2 תארים ולך אין. הא.
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי אינגר » ד' דצמבר 17, 2003 7:45 pm

שחר, ממש כיף לעצבן אותך... :)

חוץ מזה שכשאמרתי "צ'ונג" התכוונתי יותר לדניאל אבל אתה תמיד היית חייב להשתלט על כל ויכוח... נו שיהיה.

מה שזה לא משנה זה את הדעה שלי שיש תארים מסויימים שכמעט לא מוסיפים לך כלום למקצוע שאתה צריך לעשות פרופר (ע"ע מדעי המחשב). אפשר לראות את זה בשתי צורות:
1. למקצועות הללו צריך בעיקר נסיון (תסתכל במודעות דרושים) - תואר זה רק בשביל לראות שלמדת משהו.
2. יש אנשים שעשו תואר בזה ויודעים רק את החומר שהם למדו פרופר בלי שום רסיס ידע מעבר לזה וזה ממש מעצבן אותי.

אבל זה כבר לא קשור לויכוח שלנו.

העבודה על קרעפלך:
סמל אישי של המשתמש
אינגר
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי holopoint » ה' דצמבר 18, 2003 9:48 am

שטויות.
אני תוכניתן כבר עשר שנים, וראש צוות תוכנה שלוש שנים.
העברתי ראיון מאות אנשים בזמן הזה,
יש הבדל מהותי וברור בין אנשים בעלי נסיון לבין אנשים בעלי נסיון + תואר במדעי המחשב.
יש ויש כמובן, אבל סטטיסטית זה מחזיק.
תואר במדעי המחשב הוא חיוני לתוכניתן, נקודה.
יש כמובן המון קורסים שלא קשורים לכלום במהלך התואר,
אבל הקורסים שכן חשובים (אלגורתמים, סיבוכיות, מערכות הפעלה, תקשורת, חישוביות
ועוד כמה) חיוניים .
holopoint
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הבא

חזור אל פורום הרובוטיקה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], xalmek ו 5 אורחים