ותתחיל לתכנת!
וחוץ מזה אם אתה הולך לאוהל שם, פשוט תלך למגמת רובוטיקה....
www.robotica.co.il/movies/movies.php האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.
אוי אמי זוכר את הזמן שאני למדתי VB ביזבוז זמן מוחלטת ככה אי הייתי קורא לזה! טוב מכיוון שאני לא ממש יודע רובטיקה(מתחיל!) אז אני לא ממש יודע איזה שפות משתמשים, אבל אני מהמר שC ואסמבלר הם השפות הנפוצות(כן אסמבלר השפה שהיא שלב מעל C בקירבה לקוד בינארי) , אני חושב שרובוט באסמבלר יכול לעשות יותר דברים בסך הכל אבל יהיהו חסרנות בקצב העבודה( אני מתכוון לזמן הפיתוח שיכול להמשך הרבה זמן) וכמובן תמורות(זמן עבודה מהיר של הרובוט) ,בהתחשב בזה ובהתחשבות בקושי (הייחסי של השפה) הייתי מתחיל ב C (שפה ממש קלה אל תבהל בהתחלה)
אני מעדיף שיהיה נסיון. מכיר את המשפט "אין בעל ידע כבעל נסיון" ?
www.robotica.co.il/movies/movies.php האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.
טוב אז הייתי אומר שללמוד מספר את ההתחלה יכול להיות נחמד, אבל אין מה לומר שאת רוב הלמידה שלי בC++ וC עשיתי דרך שעות של בילוי בסורספורג' בחיפוש אחר תוכנות שניראו מענינות ובחינת הקוד שלהם, בסוף לומדים כך לא רק על תכנות וחשיבה תכנותית אלא גם על כתיבת תוכנה מסודרת(שיו איך שזה יעזור לי בבגרות LOL)
אגב.. אם כבר מדברים על IDE's לC++...
Visual Studio זה אחלה IDE לפיתוח לC++ לסביבת Windows. מי שרוצה לתכנת Embedded שישיג את אחד מהIDEים של CodeWarrior.