תשמע חבוב.. קשה לי להסכים עם שחר (כי הוא מעצבן בד"כ

- סתאאם) - אבל הוא מאוד מאוד צודק.. תשתמשו בספק!!! ה5 אחוז האלו לא משנים בכלל, תאמין לאנשים שהיו כבר בתחרות ויש להם ניסיון בקטע של ניקוד וכאלה... הרובוט שלנו "קרפלעך" היה הרובוט היחיד שהיה עם ספק (חוץ מהרובוט הבלאי השני מהב"יס שלנו) - שלא תבין לא נכון - היו לא בטריות אבל בגלל זה נדפקה לנו הריצה הראשונה בעולמי - והחלפנו לספק מיידית (כמובן שבהתחנפות נחמדה קיבלנו הרצה חוזרת). אין לך מושג כמה בעיות עם הIR's זה עשה לנו.. והרובוט שלנו עשה ריצה ב18 שניות שזה מטורף לדעתי (שחר יחלוק עליי אבל שיהיה).
אם אתה מעוניין אתה יכול לקרוא את העבודת גמר שלי ושל אלון (הבחור המסכן בטיס עכשיו סובל לומד פיזיקה מתמטיקה ושטויות - לא משנה), יש שם פרק על בעיות ועל בטריות שיכול לעזור לכם. אם אתה רוצה שלח לי מייל ל4x4pf@iarc.org או אייסיקיו 3168472. תתחשב בזה שאני בצבא רוב היום
אם אתה צריך עוד עזרה אתה מוזמן להתקשר וכאלה או לקפוץ לגלילות.. בסה"כ אין לי חיים אתה יודע
אה ועוד משהו - חודשיים זה המוווווווון זמן, אנחנו כתבנו תוכנה מלאה בשבועיים בין הארצי לעולמי (ניווט - תיקונים - הכל), אחרי שיש לך ניסיון ואתה מכיר את הרובוט זאת לא בעיה (ואתה סומך על זה שלא יהיו בעיות חומרה). הטיפ הכי חשוב - אל תעבדו בלילה!! מנסיון! תבואו כמו אנשים נורמלים ב8:00-9:00 ותעבדו עד 22:00 - לכו לישון ותחזרו יום למחרת..