TheElectricTowel כתב:אמנון כתב:נ.ב. אנדרי אני מקווה שאתה לא נעלב , ניראה לי שאם היו עושים תחרות חביב הפורום הייתה מקבל מקום גבוהה מאוד
hear hear!
??
TheElectricTowel כתב:אמנון כתב:נ.ב. אנדרי אני מקווה שאתה לא נעלב , ניראה לי שאם היו עושים תחרות חביב הפורום הייתה מקבל מקום גבוהה מאוד
hear hear!

rhpssphr כתב:וואלה, לאמר את האמת לא חשבתי על הכיוון של יציאות של הפרלל ...
ולהלן השאלה: (ואני מכיר את הפורום אז רק אקדים ואומר שכן חיפשתי בגוגל לפני)-
מישהו מכיר איזו תוכנת צעצוע שתדע לכתוב ליציאה המקבילית של המחשב בלי לסבך את הילדון ?
(כל מה שמצאתי זה חברה, דווקא ישראלית, שמוכרת קיטים של לגו שעובדים עם הפרלל...)

The arctic wolf כתב:TheElectricTowel כתב:אמנון כתב:נ.ב. אנדרי אני מקווה שאתה לא נעלב , ניראה לי שאם היו עושים תחרות חביב הפורום הייתה מקבל מקום גבוהה מאוד
hear hear!
??

rhpssphr כתב:rhpssphr כתב:וואלה, לאמר את האמת לא חשבתי על הכיוון של יציאות של הפרלל ...
ולהלן השאלה: (ואני מכיר את הפורום אז רק אקדים ואומר שכן חיפשתי בגוגל לפני)-
מישהו מכיר איזו תוכנת צעצוע שתדע לכתוב ליציאה המקבילית של המחשב בלי לסבך את הילדון ?
(כל מה שמצאתי זה חברה, דווקא ישראלית, שמוכרת קיטים של לגו שעובדים עם הפרלל...)
רואה כן כתבתי...
ומה התחלת להעלב
כולה משגע אותי שאנשים פה בפורום אוהבים לצרף לתשובה שלהם "תלמד לחפש בגוגל"
וגם לא ביקשת ממך להשתמש ביכולות התכנות הוודאי עילאיות שלך בשביל לעזור לי.
כולה תהיתי אם מישהו מכיר מישהו יודע...
אני קורא הרבה את הפורום, נוכחתי לדעת שאתה אוהב לענות לכולם על השאלה גם אם לא ננעלת על מה הם שאלו ב100%.. אז שוב אני מאוד מודה על הניסיון עזרה, ואני יודע שהידע שלך ברובוטיקה הוא ככל הנראה אחד הצבורים פה בפורום... אני מבקש פעם הבאה פחות לחלוק אותו בגישה של
in ur face, ויותר בגישה חיובית. ככה יהיה לי הרבה יותר קל לקבל ממך עזרה ולהכיר תודה...
גם כשמגישים עזרה אחי, אתה צריך לדעת איך עושים את זה, למרות שאתה זה שמגיש אותה.
(רק תחשוב על מישהו שנותן לקבצן מאתיים שקל ואומר לו "קח את הכסף המסריח שלך ותסתלק לי מהעניים.. אז למרות שזה מאתיים שקל.. זה לא יפה נכון?)

משתמשים הגולשים בפורום זה: xalmek ו 7 אורחים