שלום לכם!
כולי התרשמות מהאתר ומהפעילים ! יופי של עבודה.
אני דוקטורנטית למיקרוביולוגיה באחת מאוניברסיטאות אוסטרליה. אני עוסקת בתחום הנקרא אסטרוביולוגיה - חקר החיים בסביבות קיצוניות וכיצד חיים יכולים לשרוד על כוכבי לכת אחרים, מטאורים ועוד.
תהיתי - האם למישהו מכן\מכם יש - א. מיכשור או רובוט שאתם מעוניינים לבדוק בתנאי שטח קשים ? ב. מהם היכולות של אותו מכשור\רובוט ?.
ג. במידה ולכן\לכם אין משהו כרגע קונקרטי - האם אתם מכירים מישהו\מישהי שיש להם רובוט או מכשור מעניין ??
אני נוסעת ביולי 2009 לעבודת שטח _מאוד_ מענינת באזור דרום אוסטרליה - יש שם שטח ענק שדומה במספר מאפיינים למאדים. אני אעבוד כמיקרוביולוגית בעיקר, א-ב-ל - אני רוצה לתת הזדמנות לרובוטיקה תוצרת כחול לבן. רוצה מאוד מאוד. להלן הדרישות:
הדרישות הכלליות: 1. מדידה כימית או פיזיקלית של מ-ש-ה-ו (בין אם זו דגימת קרקע,גז או נוזל, אני באמת משאירה את זה כרגע פתוח כדי לקבל כמה שיותר הצעות) 2. מכשור לא כבד (גג 5-10 קג) 3. מידע צריך להישמר או להיות משודר בצורה דיגיטלית, אם אפשר על גבי כרטיס זכרון פלאש או USB, ובפורמט ידוע (סיומת הקובץ הנשמר צריכה להפתח על ידי משהו מוכר, אוקי, ולא איזו סיומת הזויה שתדרוש ממני להתקין תוכנה לא מוכרת) 4. אחרון אחרון חביב - עבדתי בחברת תוכנה בתור QA, ויש לי יכולת טכנית סבירה - עדיין, המכשיר צריך להיות קל להרכבה, לתפעול, פירוק ומשלוח.
תודה שהקדשתם זמן לקרוא הודעה זו, אשמח לשמוע מכן ומכם.