

4Project כתב:היי,
לי דווקא נראה די ברור את מה שהם שלחו.
אתה צריך ללמוד קצת איך עובדים עם ה-L298 עצמו. חפש הסברים באינטרנט.
מפרט (וגם קישור ל-wiki, שם תוכל ללמוד קצת) תוכל למצוא כאן:
http://www.4project.co.il/product.php?id=1251§id=-1


4Project כתב:טוב, בוא אנסה לגרום לך גם להבין את השרטוט...
ה-U2 בשרטוט זה L298 החביב עם פירוט של כל הקווים שלו.
ה-P1, P2 ו-P3 הם חיבורים שעל הכרטיס.
רכיבי ה-D משהו הם דיודות המחוברות ליציאה של ה-L298 כדי להגן ממתח חוזר מהמנוע.
כל מה שאתה רואה שמחובר לקו עם 24V זה מתח של המנועים, לפי מה שאני יודע לא חייב להיות 24V, אתה יכול לספק גם פחות מזה. אספקה של המתח צריכה לבוא מכמה מקומות במחבר P1 ו-P3.
בצד הימני העליון של השרטוט מצויין שעל המעגל יש מייצב מתח של 5V שמספק את המתח לרכיבים הלוגיים שעל המעגל. מתח זה גם יוצא בקוו 8 במחבר P2.
צד השמאלי של השרטוט מראה שכל קווי הבקרה ממחבר P2 מחוברים לרכיבי בידוד אופטי שהיציאות של הרכיבים מחוברות לכניסות של ה-L298. לדוגמא קו A1 עובר דרך הרכיב לקו IN1 של ה-L298.
רכיב בידוד אופטי בדרך כלל בנוי על לד אינפרה אדום ומקלט אינפרה אדום שמפעיל איזה טרנזיסטור שדרכו יופעל המעגל ביציאה של הרכיב. כך הבקר בעצם שולט רק על הלד ומנותק לגמרי מבחינה חשמלית ממעגלים רועשים כמו זה של ה-L298 והמנועים.
השרטוט מראה שאתה יכול גם לספק לרכיבי הבידוד האופטי VCC נפרד מכל השאר, כך שכנראה תוכל לשלוט על המעגל עם בקר שלא בהכרך עובד על 5V, לדוגמא עם בקר על 3.3V או 12V.
מקווה שעכשיו גם לך ברור...
המעגל תוכנן לא רע לדעתי...


אמנון כתב:ניראה כמו כרטיס מעניין , עם הפרדה האופטית ,
מה מחיר?
האם אפשר קישור ?
אמנון








משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים