חוץ מקראפלעך לא ראיתי אף אחד שפירסם את הקוד המקור שעשה לבקר על הרובוט שלו,
[איזה רעים!]
אז רציתי לשאול אם עוד מישהו רצה לפרסם את הקוד שלו משנים קודמות :)
?
אווווה כל הכבוד עשית נסיעה לא מבוקרת (בחוג פתוח) ושמת אותה על E6.
כרגע, במפר גם יותר מהיר ממנו - עשיתי קומבינות חשמליות.
וחוץ מזה מה זה משנה אם אני אפרסם את הקוד שלי אף אחד לא יבין את זה גם ככה.
-במפי
www.robotica.co.il/movies/movies.php האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.
יופי שחר.. עשינו פיד אבל הסברתי לך מיליון פעם למה לא השמשנו אותו (גם אותו יש בקוד מקור ד"א).
הקוד נמצא בעבודת גמר שלנו שבכלל כדאי לקרוא לפני ששואלים שאלות מטומטמות בפורום. אם אני לא טועה זה אמור להיות בhttp://www.robotica.co.il/Kreplach_Work.pdf
אני לא בונה רובוט רובונר בשביל רובונר אלא בשביל פרוייקט לאויברסיטה
בנוסף אם אוכל להשתתף בתחרות אז סבביישן
אני גם בודק עליו כל מכשיר אלקטרוני חדש שמגיע כמו HC12D60 חיישנים אולטרה סונים מצפנים ג'יירוים TILT SENSOR ועוד ועוד ועוד
מיאו
במפי
www.robotica.co.il/movies/movies.php האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.
אני לא בונה רובוט רובונר בשביל רובונר אלא בשביל פרוייקט לאויברסיטה
בנוסף אם אוכל להשתתף בתחרות אז סבביישן
אני גם בודק עליו כל מכשיר אלקטרוני חדש שמגיע כמו HC12D60 חיישנים אולטרה סונים מצפנים ג'יירוים TILT SENSOR מצלמה ועוד ועוד ועוד
מיאו
במפי