יריד רעיונות בפסח!

הפורום הראשי, אתר הרובוטיקה הישראלי

המנהלים: אסף פוניס, גיא יונה

יריד רעיונות בפסח!

הודעהעל ידי ארבל » ש' אפריל 12, 2008 9:53 am

חבר'ה, יש לי חשק להתחיל מסורת שנקראת "יריד רעיונות" ניפגש כולנו (כל מי שעוסק בהכנת דברים, לאו דווקא רובוטיקה) ונראה מה הכנו ואיך זה יצא, אולי אפילו כמה תחרויות היתוליות. בלי פרסומות, בלי מכירות, רק בשביל הכיף והמפגש. אפשר לעשות את זה ביער בן שמן (ליד מודיעין) כי יש שם הרבה צל והרבה שולחנות, כך שלא נצטרך להכין יותר מידי מראש.
אפשר לקבוע ב- 25.4 בשעה 12:00. מה דעתכם?

תגידו אם בא לכם לבוא, כדי שאני לא אתייבש שם לבד...
ארבל
אם הבגדים מתאימים, תלבש אותם.
סמל אישי של המשתמש
ארבל
חבר פורום
חבר פורום

לא בא

הודעהעל ידי Ngel » ש' אפריל 12, 2008 1:49 pm

קודם כל אי אפר לבוא ליער,
שנית כל צריך משהו במרכז
Ngel
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי ארבל » ש' אפריל 12, 2008 2:17 pm

אפשר אולי בפארק הירקון...
סמל אישי של המשתמש
ארבל
חבר פורום
חבר פורום

הודעהעל ידי noamlevi » ד' אפריל 23, 2008 8:28 am

אולי נקבע בשעה מסויימת בICQ או ב MASSANGER ?
noamlevi
משתמש חדש
משתמש חדש

הודעהעל ידי ארבל » ב' אפריל 28, 2008 9:01 am

חבר'ה, ביאסתם!!! אני מתבייש לומר, אבל זה דבר אחד שארה"ב עושים יותר טוב מאיתנו...
http://blog.makezine.com/podcast/
סמל אישי של המשתמש
ארבל
חבר פורום
חבר פורום

הודעהעל ידי The arctic wolf » ב' אפריל 28, 2008 5:14 pm

היי ארבל,
במקום להתבאס,אולי היה צריך להודיע קצת לפניי (ולא בשבוע האחרון לפניי פסח) :) .
ובנוסף את הדברים האלה צריך לארגן ולתכנן,אני לא חושב שלמישהו מחבריי הפורום
יש זמן לעסוק באירגון ותיכנון האלה...

אנדריי.
זה שהרעיון משוגע עוד לא אומר שהוא לא יצליח!
The arctic wolf
רובוטריק
רובוטריק

הודעהעל ידי ארי גרינשפון » ג' אפריל 29, 2008 1:00 am

שלום ארבל,
אני חושב שיש קצת בעיה בלהביא רובוטים שבנינו
מכיוון שתלמדי תיכון והנדסאים שבונים רובוטים לתחרויות
אחרי התחרות הרובוט נישאר בבית הספר שלהם.
סטודנטים שבנו רובוט כפרויקט גמר השאירו את הרובוט באוניברסיטה\מכללה.
מהנדסים שבנו בעבודה רובוטים אז הרובוט לא שייך להם אלה שייך למקום העבודה שלהם
מרצה (ד"ר\פרופ') שבנה רובוט הקים מהרובוט הזה חברה או רשם פטנט על הרובוט
ולכן הוא לא יהיה מוכן לגלות לנו איך הוא בנה את הרובוט.
אחרים שבנו רובוטים מכרו\תרמו אותם.
כמו כן אם נצליח לגייס נניח שלושה רובוטים
לראות ולשמוע על שלושה רובוטים לוקח חצי שעה (10 דקות על כל רובוט)
וסביר להניח שהם העלו את הרובוטים שלהם ל youtube
בכל זאת אני חושב שהיוזמה שלקחתה חשובה מאוד ויש בה המון ברכה
אני חושב שהכיוון הנכון הוא בלעשות כנס בנושא רובוטיקה
יש המון מרצים שעושים מחקרים ברובוטיקה
ועוד אנשים שמבינים ברובוטיקה (חלקם נמצאים בפורום הזה)
שישמחו לתת הרצאה של 30 דקות בתחום שקשור לרובוטיקה.
אם נצליח להביא ארבעה אנשים מתחום הרובוטיקה
ולארגן כנס באחת האוניברסיטאות\מכללות באזור המרכז
אני חושב שבשביל שעתיים הרצאה שיארגנו את זה במקום סגור עם מקומות ישיבה,
עם כיבוד קל ופרסום נכון לאנשים מתחום הרובוטיקה
נצליח להגיע ל 100 איש וזה לא מעט בהתבסס על זה שקהילת הרובוטיקה בארץ לא גדולה.
ארבל אל תתבאס תסתכל על חצי הכוס המלאה
בכל אופן אם תרצה להקים כנס ברובוטיקה אני מוכן לעזור לך.
בהצלחה
ארי גרינשפון
ארי גרינשפון
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי אמנון » ג' אפריל 29, 2008 8:21 am

שלום לכם
אני חושב שאם רוצים זה אפשרי
יומים ליפני שארבל כתב את המודע שלו היתקיים כנס הכינרנת , שהוא כנס סגור ויוקרתי כאן בארץ שעוסק בדיוק בדברים הללו.
http://2008.kinnernet.com/

כך שבהחלט אפשר עם רוצים .
בנוסף , יש אחת למיספר חודשים כנס בנושא רובוטיקה של לישכת המהנדסים ,והכנס הוא אומנם בתשלום (אך מאוד סימלי) וניתן להיכנס אליו גם אם אתם לא מהנדסים , ויעיד הזאב הארקטי שאכן היו שם לא מהנדסים בפעם הקודמת, ובכנס מדברים על כל מיני פרוייקטים שרצים בארץ

בקיצור ארבל , יוזמה מאוד ברוכה אבל צריך לתת מעט זמן להיתכונן.

בנוסף כדאי להתחיל שירשור פרויקטים כדי שניראה מה החברה כאן יצרו , כי האמת שכמעט לא ראינו שום פרוייקט שעשו כאן!

אמנון :shock:
אמנון
רובוטריק
רובוטריק

הודעהעל ידי elitkh » ג' אפריל 29, 2008 3:23 pm

הישתתפתי בעבר בכינרנט-ישנו מספר מצומצם של אנשים שעוסקים בתחום-הרוב מתחום התוכנה והאינטרנט.
אני הייתי הולך בכיוון של ארגון תחרויות רובוטים -הרבה יותר אטרקטיווי לטעמי.
אם תהיה הענות יש מצב שאני אצליח לארגן מקום סגור באזור חולון.
elitkh
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי The arctic wolf » ה' מאי 01, 2008 11:50 pm

בכל מקרה,
אם אכן יהיה כנס,
ותודיעו מראש,
אני למשל אשמח לבוא ולהשתתף בו :)
(לא יכול להבטיח מראש ב-100% ,אבל אנסה).
זה שהרעיון משוגע עוד לא אומר שהוא לא יצליח!
The arctic wolf
רובוטריק
רובוטריק

Re: יריד רעיונות בפסח!

הודעהעל ידי xalmek » ו' נובמבר 17, 2023 10:04 am

xalmek
רובוטריק
רובוטריק

הודעהעל ידי xalmek » ש' דצמבר 02, 2023 9:03 am

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xalmek
רובוטריק
רובוטריק

הודעהעל ידי xalmek » ו' פברואר 02, 2024 2:02 pm

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xalmek
רובוטריק
רובוטריק

הודעהעל ידי xalmek » ש' מרץ 02, 2024 7:44 am

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xalmek
רובוטריק
רובוטריק

הודעהעל ידי xalmek » ה' מאי 02, 2024 11:06 am

xalmek
רובוטריק
רובוטריק

הבא

חזור אל פורום הרובוטיקה

מי מחובר