יש כאן מישהו שמבין ויכול לעזור קצת ???
אתם מפתחים פרוייקטים שלמים ואתם לא יכולים לעזור בצריבה פשוטה של רכיב???
בבקשה ?
תודה...

בכל מקרה: הסתכלתי באתר החברה,פתחתי את הפורטים(WINPIC מזהה את COM1 ואומר שהוא זיהה "רכיב לא מזוהה" ) , סידרתי את הSETTINGS. פשוט ניסיתי הכל. כנל בICPROG שכותב שהוא לא מוודא צריבה. אני צריך שתעשו לי בבקשה טיפת סדר בבלאגן כי אני משקיע בזה כבר המון שעות....
1. בעניין הגדרות התוכנה לאוסילטור: האם בקובץ ה-HEX מוגדר לי איזה אוסילטור יש? ואם כן, אז אני חייב להתאים פיזית ברכיב את אותו האוסילטור? ואז אני לא צריך לגעת בSETTINGS?
ואם בHEX יש הגדרה מסויימת ואני אגדיר משהו אחר בSETTINGS ?
בכל מקרה-אני מעוניין בהגדרת אוסילטור פנימי לPIC16F877A , איך אני עושה זאת? חייב לשנות את הHEX ? ואיך זה נקרא בתוכנה כשמחובר מתנד פנימי?
2. איך יודעים שהתוכנה אכן צרבה? אם הפס הירוק התמלא אז היא צרבה? כי היא כותבת שווידוא הצריבה בסדר..?! (לפעמים היא כותבת שיש טעות בזיכרון ולפעמים היא כאילו צורבת רגיל, וכל זה גם כשהרכיב מנותק...) .
3. דבר שלא מצאתי בדף הנתונים: האם הרכיב הנ"ל צורך מתח בצריבה או לא ??? פשוט לא מתואר כמעט כלום על הצריבה בנתונים ! (הוא לא אמור להתחמם נכון ?)
4. דבר אחרון-האם אני מחבר את PGM לאדמה? איך אני יודע אם אני צורב במתחים גבוהים או נמוכים? במה זה תלוי בדיוק ? בתוכנה? בHEX? בחומרה ?
אני חושב שתשובות מפורטות לשאלות האלו פשוט יקדמו אותי ויחסכו לי שעות..

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים