תשמע לא משנה מה אני מאמין שכל מי שנמצא פה אמור להיות איטיליגנט אז אם אתה אינטיליגנט ואני באמת מאמין שאתה כן אז אתה בטוח מבין ומסכים עם העבודה שגיל הוא לא פקטור.
אין שום סיבה להעריך מישהו יותר או פחות בגלל שהוא גדול יותר או קטן יותר (בגיל, בהתאמה)
תראה, לא חסרים מבוגרים שלא צריך להתייחס למה שיש להם להגיד וילדים שכדאי מאוד להקשיב להם - קצת עצוב שהיחס שלך לביטול הדברים הבקורתיים שלי כלפי שחר מובססים על זה שהוא גדול ממני ועל כן אני צריך לכבד אותו יתר על המידה, שלא תבין לא נכון אני מעריך מאוד את שחר ולפי מה שאני שומע הוא אחד התותחים ברובוטיקה - אבל בן אדם מעל הכל צריך להיות בנאדם ולא אכפת לי אם אבא שלו זה איינשטיין אני חושב שקודם כל יחס אנושי זה הכי חשוב.
גם אם זאת צורת דיבור שלו - שאליה כנראה התרגלת - אם משהו חדש שלא מכיר אותו הוא לא אמור להתנהג ככה..
בקשר לשטדלר - שטדלר ישב איתנו הסביר דיבר עזר ותמך הציג גם בעיות וגם פתרונות, פתחנו את הת'רד הזה כדי לקבל עוד מידע באותה שיטה של בעיות פתרונות (לשם הדיון בכמה פוסטים האחרים באמת הגיע) אני מאוד מעריך את הגישה הסובלנית של שטדלר , מהכרותי הרופפת איתו הוא עושה רושם של בחור ענייני , יצירתי ללא שום נטייה "לנצל" אנשים אלה רק לעזור.
השחר- השיטה הפולרית כמו שקראת לה נשמע מעניינת מאוד, הבנתי שאתה מגיע ליובל מחר (יום רביעי) אנחנו (אני וחדש - האח של יהוה) ניהיה בבצפר עד איזה 6וחצי 7 פשוט חפש ילד בלונדיני גבוה שמזכיר את אלוהים.
השחור- תשמע מחוץ לקופסא של רובוטיקה יש חיים של אנשים עם הומור וכו' אני יסביר לך , אני לא באמת חושב שחדש הוא אלוהים אני לא מאמין באלוהים א-ב-ל זה בדיחה , מצחיקה כל הצוות שלנו עובד על עבודת האל חדש פרטים בהמשך...
--פגישת צוות בכנסיית יהוה ביום רביעי ב2וחצי