הצעה למבנה רובוט... צריך דעות לגביה

הפורום הראשי, אתר הרובוטיקה הישראלי

המנהלים: אסף פוניס, גיא יונה

הודעהעל ידי lee_kind » ג' מרץ 25, 2003 10:08 pm

השחור,
תשמע לא משנה מה אני מאמין שכל מי שנמצא פה אמור להיות איטיליגנט אז אם אתה אינטיליגנט ואני באמת מאמין שאתה כן אז אתה בטוח מבין ומסכים עם העבודה שגיל הוא לא פקטור.
אין שום סיבה להעריך מישהו יותר או פחות בגלל שהוא גדול יותר או קטן יותר (בגיל, בהתאמה)
תראה, לא חסרים מבוגרים שלא צריך להתייחס למה שיש להם להגיד וילדים שכדאי מאוד להקשיב להם - קצת עצוב שהיחס שלך לביטול הדברים הבקורתיים שלי כלפי שחר מובססים על זה שהוא גדול ממני ועל כן אני צריך לכבד אותו יתר על המידה, שלא תבין לא נכון אני מעריך מאוד את שחר ולפי מה שאני שומע הוא אחד התותחים ברובוטיקה - אבל בן אדם מעל הכל צריך להיות בנאדם ולא אכפת לי אם אבא שלו זה איינשטיין אני חושב שקודם כל יחס אנושי זה הכי חשוב.
גם אם זאת צורת דיבור שלו - שאליה כנראה התרגלת - אם משהו חדש שלא מכיר אותו הוא לא אמור להתנהג ככה..

בקשר לשטדלר - שטדלר ישב איתנו הסביר דיבר עזר ותמך הציג גם בעיות וגם פתרונות, פתחנו את הת'רד הזה כדי לקבל עוד מידע באותה שיטה של בעיות פתרונות (לשם הדיון בכמה פוסטים האחרים באמת הגיע) אני מאוד מעריך את הגישה הסובלנית של שטדלר , מהכרותי הרופפת איתו הוא עושה רושם של בחור ענייני , יצירתי ללא שום נטייה "לנצל" אנשים אלה רק לעזור.

השחר- השיטה הפולרית כמו שקראת לה נשמע מעניינת מאוד, הבנתי שאתה מגיע ליובל מחר (יום רביעי) אנחנו (אני וחדש - האח של יהוה) ניהיה בבצפר עד איזה 6וחצי 7 פשוט חפש ילד בלונדיני גבוה שמזכיר את אלוהים.

השחור- תשמע מחוץ לקופסא של רובוטיקה יש חיים של אנשים עם הומור וכו' אני יסביר לך , אני לא באמת חושב שחדש הוא אלוהים אני לא מאמין באלוהים א-ב-ל זה בדיחה , מצחיקה כל הצוות שלנו עובד על עבודת האל חדש פרטים בהמשך...

--פגישת צוות בכנסיית יהוה ביום רביעי ב2וחצי :P
ff-01=fe
איתר אשך ימין
lee_kind
חבר פורום
חבר פורום

הודעהעל ידי השחר העולה » ג' מרץ 25, 2003 10:27 pm

טוב קתצ הסברים. קודם - שטדלר. ושטדלר בלי העלב.
אני אסביר : כל דבר, לא משנה כמה מטומטם הוא על באמת, אפשר לשכנע אנשים , שהוא מצויין. איך? מדברים יפה.
הדוגמא הכי בולטת: פוליטיקאים.
פוליטיקאים מדברים שטויות ובולשיט ואנשים חושבים שהם אנשי מקצוע וכו' וכו'.
ולמה? הם מדברים יפה.
אז זהו שטדלר - אתה בדרך כלל מדבר יפה ....
מה שאומר ששטדלר אמר גם לי כמה פעמים שטות גמורה ואמר את זה כל כך יפה שגם אני לרגע האמנתי.

"השחור" או בשמו חנן, התכוון בגיל, למה שאינגר התכוון בפז"מ - יותר זמן במקצוע יותר נסיון.
שטדלר יודע לבנות נכון אין ספק. זה לא אומר שטדלר שמה שאתה חושב שיהיה לרובוט הוא יחסית טוב לרובוט מכבה אש, ובתחום הזה, היכולת שלי להחליט אם רובוט יהיה טוב או לא עבור כיבוי אש, היא גבוהה ביותר (קצת פחות קשה ממכניקה אנליטית), וכרגע יותר גבוהה גם משלך,
ומה לעשות, אמנם חכמה לא פונקציה של גיל (למרות שכן אני לא מתבייש לומר - אני מאד חכם) גיל כן מעיד על נסיון. ונסיון חשוב לפחות כמו חכמה - וזה משהו שכדאי לך להפנים.
בגלל זה מקבלים אנשים חכמים ועם הרבה נסיון הרבה כבוד - אלי קולברג.

מבחינת שיטות הנעה עבור רובוטים בתחרות הזאת - מצטער שטדלר, אבל אני מכיר הרבה יותר ממך.
בנוסף לכך, התחומים החשובים יותר - חשמל ותכנות -(אם לא מחשיבים את אלי) - אני בעל הידע הגדול ביותר - והידע שלי עומד לרשותכם. כל מה שיש לכם על הרובוטים עבר בדיקה על הרובוט שלי - הצ'יפ הראשי, חיישני האינפרה אדום, אולטרה סוני, מצפן, מצלמה, פס לבן, פיירו, אין חיישן שלא עבר דרכי .
אז כן - נסיון עם הכל יש לי וגם עם חומרה אלקטרוניקה ותכנות.

אז תלמד נועם שגם אם שטדלר מנוסה יחסית לי"בניק ממוצע, דיבור יפה לא מעיד על שום חוכמה או נסיון ואני ההוכחה. וכמו שאתה רואה אני יכול גם לדבר יפה שאני רוצה. רק יש עם זה בעיה:
זה לא כיף!!!
במפי
www.robotica.co.il/movies/movies.php
האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי lee_kind » ג' מרץ 25, 2003 10:36 pm

זה שאינגר אומר משהו לא עושה אותו נכון.
פז"מ ודיטנסט בין פזמים שונים בצבא נובע מצורך בסיסי בהררכיה פה בעולם האזרחי הנפרד שלנו הררכיה בין אנשים אינה קיימת גם אם אתה גאון , ויחסים אנושיים (human skils) הכרחיים בכל מקום.
עצה (אומנם לא בתחום הרובוטים - ואם אין מגבלות פלצנות ושחצנות בפורום כמו שראינו אז אני יגיד) בתחום העסקי בוא אני מאורע (ככה כותבים?) כבר זמן לא קטן בכלל (בייחוד בתחום ההיטק) בשביל להצליח ולא להיות סתם תכנת נכבה אל הכלים אלה באמת להצליח חובה להיות מצוייד בכל הכישורים הורבאלים הנכונים ושחר , חבר, זה צריך לבוא מכל הלב כי ככה זה עובד. אגוטריפ מנופח עדיף לא יהיה לאף אחד, פאר והדר השם (לא ה-שם חדש אלה סתם שם) תן לאחרים לעשות בשבילך ... יש בזה סיפוק הרבה יותר גדול.

עם הכרותך הגדולה אני מאוד מעריך את שטדלר ולא על המילים היפות שלו אלה על הסובלנות לעזור - והיחס הנעים בלי קשר להצלחה או לאי ההצלחה.

בין השורות שלך גם רואים הערכה לא קטנה מוצנעת ומוחבאת מעט לשטדלר - האם זה קנאה ? (אני עוד אצטער שכתבתי קנאה אתה ממש לא תסכים איתי ותגיד אלף דברים אז תחסוך את זה מכולנו אמרתי ותתעלם בסדר..?)
נערך לאחרונה על ידי lee_kind בתאריך ג' מרץ 25, 2003 10:45 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ff-01=fe
איתר אשך ימין
lee_kind
חבר פורום
חבר פורום

..

הודעהעל ידי stac » ג' מרץ 25, 2003 10:37 pm

יש מצב ששוברים פה 10 עמודים?
-- שחר.
סמל אישי של המשתמש
stac
חבר פורום
חבר פורום

הודעהעל ידי השחר העולה » ג' מרץ 25, 2003 10:49 pm

קודם כל ללא קשר לשטדלר אתה פשוט עברת את הגבול את כל הגבולות. אני בא לרובוטיקה, וגם בהתחלה - רק כדי לעזור. קיץ שעבר ישבתי גם עם אח של נועם וישבתי איתו על תוכנה וגם עם אלון ועוד כמה, לא שלמו לי - הכל מהנכונות שלי לעזור בלי תשלום או משהו כזה.
אז אל תדבר איתי בכלל על נכונות לעזור כי עכשיו אין לך מושג על מה אתה מדבר. קודם תסיים כיתה י"א ותעבוד בחברות מקצועיות לפני שאתה מציע לי דברים שכבר אני יודע והשגתי.
בנוסף על כך, "אינגר" לא התכוון לצבא. וכשכולם אומרים לך שנסיון זה מאד מאד חשוב, כדאי שתקשיב לכולם, גם אם כולם זה 3 אנשים.

לגבי שטדלר, אתה צודק וטועה. יש לי את כל ההערכה המגיעה לו וכך לגבי כל מי שעובד בי"ב. קנאה זה קצת הרחקת לכת... במה בדיוק יש לי לקנא? הוא איפה שאני הייתי לפני 3 שנים בדיוק באותו מצב, רק שאני הייתי עם הצטיינות מלאה בלימודים... עכשיו אני מסיים שנה שניה באוני'. זה אומר שהטענה שלך קצת מצוצה... אבל הערכה אליו יש לי - הוא עובד באמת הרבה, אין ספק שמגיע לו מה שמגיע לו.
נערך לאחרונה על ידי השחר העולה בתאריך ד' מרץ 26, 2003 12:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.
האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי השחר העולה » ג' מרץ 25, 2003 11:14 pm

טוב אין לי כוח לשטות הזאת...., די כבר עם הוויכוח הטיפשי הזה.
דרך אגב רשמת משהו שהערכה לשטדלר מצידי זה קנאה.... לא בדיוק, כי הערכתי לשטדלר היא פשוט הערכה לשטדלר, כי באמת יש לו יותר ידע במכניקה להרבה אנשים ברובוטיקה, זה לא קשור אפילו במעט לקנאה... מי שזוכה להערכתי זוכה לה בגלל שאני יודע על השקעתו ותרומתו.
ותפסיק להוריד לעצמך את המכנסים בכיתה.

עכשיו, מחר אני יוצא מהאוניברסיטה ב - 6 ומגיע ליובל. שטדלר - תביא את הפוטודיודות אם אתה רוצה שאני אבדוק את המעגלים. חנן - תבדוק UV ורוטינות UV.
-במפי
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי DarkSide » ה' מרץ 27, 2003 12:54 pm

טוב...עכשיו תורי :)
שחר, מה זה אומני זה רע?!?!
תגיד לי, אתה ישנת בסרט של רובוקאפ?! לא ראית כמה יפה ההנעה של 3 אומנים?

דבר שני, אתה לא אלוהים שחר...גם לפני 4 שנים הייתה רובוטיקה. היא לא הומצאה כשאתה הגעת לכיתה י"א.

אני מכיר רובוט XY שהיה בתחרות בארה"ב ב-98. כן שחר, השנה הזאת קיימת בסקאלה של העולם למרות שעוד לא היית ברובוטיקה. הוא כיבה נר עם CO2 דחוס ועשה את זה די טוב.

ותפסיק לעצבן את דור העתיד :P

נ.ב - בשנה הבאה יהיה רובוט שיוכל לדרוס את במפי הדרעק :P
קרה לכם פעם שהרובוט הרביץ לכם בגלל שהתוכנה שלכם דפוקה?
לא?
טוב, לא משנה...
סמל אישי של המשתמש
DarkSide
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי shtroodel » ה' מרץ 27, 2003 1:32 pm

התכוונת ל עוד רובוט שיידרוס את במפר הדרעק... 8)
Ein Volk, Ein Reich, Ein Frrrrr!
סמל אישי של המשתמש
shtroodel
משתמש בכיר
משתמש בכיר

הודעהעל ידי אורח » ה' מרץ 27, 2003 2:17 pm

מה זה גלגלים אומנים?
אורח

הודעהעל ידי BroitMAN » ה' מרץ 27, 2003 2:22 pm

שטדלר, תסביר לו קצת על אומנים... :D
BroitMAN
משתמש חדש
משתמש חדש

הודעהעל ידי lee_kind » ה' מרץ 27, 2003 2:54 pm

ברויטמן ... חנון .. מתי היה לך זמן לכתוב בפורום אתה לא בזירה?

מיזה DARKSIDE? כפ"ש בנשמה?
ff-01=fe
איתר אשך ימין
lee_kind
חבר פורום
חבר פורום

הודעהעל ידי השחר העולה » ה' מרץ 27, 2003 2:55 pm

כן כן, כולם אומרים שהרובוט שלהם יכול, אף אחד עוד לא ניסה ואלה שכן ניסו לא יצאו מזה.
חנן דרך על במפר וצרח מכאבים בגלל זה...
וליאור יופי שהיית לפני 4 שנים , אבל אתם הזמנתם את כל הרובוט שלכם בחלקים.
בנוסף לזה - כדי שהרובוט שלכם לא יסטה - אתם שמתם עליו משקולת ברזל.
אוי איזה הפתעה - שוב כולם חושבים שהם יכולים לעשות ROBOT WARS נגד במפר...... אוי כמה מפתיע שאתם מנסים למשוך אותי לתוך הריב הזה , אבל לא תצליחו... גם אם תגידו עד מחר...
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי השחר העולה » ה' מרץ 27, 2003 3:04 pm

ברויטמן ... חנון ..

מה אתה בכלל מדבר על אופי דיבור?

ליאור - ואתה ישנת בזמן שגל אמר שהאומני לא פועלים תמיד כל כך טוב בגלל שאם הרובוט לא מספיק כבד הם מחליקים?

אומנים הם גלגלי XY. אבל מתוקף זאת הם חלקים ולכן בנסיעה קדימה לא יציבים.
כשהרובוט עוצר - אזז המנועים מפסיקים - אבל הרובוט ממשיך להחליק קדימה - כמו שקרה שנה שעברה לרובוט הקוריאני. אבל הי בקשה, תעשו עם אומני ותנסו לפתור את כל החרא שלהם...
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הודעהעל ידי lee_kind » ה' מרץ 27, 2003 3:07 pm

שחר , מה אתה מחפש אותי ?? חח מצחיק , בוריטמן חבר שלי אני צוחק עליו אני צריך אישור ממך על זה ? :)
ff-01=fe
איתר אשך ימין
lee_kind
חבר פורום
חבר פורום

הודעהעל ידי השחר העולה » ה' מרץ 27, 2003 3:11 pm

כן אבל אני אמור להבין את זה?
כמו שאתה לא הבנת שאני לא מדבר ברצינות ואתה התעצבנת....
סמל אישי של המשתמש
השחר העולה
כותב הטור

הקודםהבא

חזור אל פורום הרובוטיקה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 13 אורחים