מייצב מתח לבקר

הפורום הראשי, אתר הרובוטיקה הישראלי

המנהלים: אסף פוניס, גיא יונה

הרמתי ידיים

הודעהעל ידי אמנון » ד' אפריל 27, 2005 9:28 pm

ירדן
הרמתי ידיים.

אבל כאשר תקבל ממנה תשובה , ספר לי מה היה ההיגיון שמאחורי.

אמנון :shock:
אמנון

הודעהעל ידי ירדן » ה' אפריל 28, 2005 3:52 pm

טוב
ירדן

...

הודעהעל ידי Daniel-Orion » ו' אפריל 29, 2005 8:03 pm

7808 הוא מייצב מתח ל-8 וולט לפי מה שאני יודע, אני לא רואה סיבה כלשהי לחבר אותו לסרבו שאמור לפעול על 5 וולט, יכול להיות שהמייצב מיועד לבקר?
Don't let school interfere with your education
סמל אישי של המשתמש
Daniel-Orion
משתמש ותיק
משתמש ותיק

הודעהעל ידי TheElectricTowel » ש' אפריל 30, 2005 9:23 am

ירדן,
אני לא הגרוייסה מומחה בקשר לבקר שלך (שאין לי מושג מה הוא),
אהל אולי במקום להסתמך על המורה שלך תנסה להבין בעזרת הספרות? ז"א, באינטרנט, על דף נייר, או אפילו דרך הפורום (בתנאי שאתה מספק פרטים).
אם תדע באמת בעצמך מה לעשות לא תהיה תלוי במורה שלך. ככה גם תדע להמשיך לכוונים חדשים בעצמך.
עוד משהו, הסרבו שלך אני מאמין לא סתם "יסתובב", הוא יסתובב למיקום מסויים. אז שים לב לזה.

איתי

אה, מזל טוב על שהורדת את הג"ג.
סמל אישי של המשתמש
TheElectricTowel
משתמש ותיק
משתמש ותיק

איתי

הודעהעל ידי אמנון » ש' אפריל 30, 2005 9:55 am

איתי שלום
ראשית ניראה לי שהוא מתכוון לסרבו "פרוץ" ואז הוא באמת מסתובב (האות לסרבו קובע מהירות וכיוון) ולא רק מיקום.

שנית , אני חושב שזה לא ג"ג מיודעינו , ג"ג היה משתמש רשום ואילו זה הוא אורח .

אמנון

ירדן

הודעהעל ידי ירדן » ש' אפריל 30, 2005 7:13 pm

לא..אני לא ג"ג אם זה מישהו בכלל
והסרבו שלי באמת פרוץ, זה מזכיר לי עוד שאלה שבא לי לשאול אם כבר מדברים על זה
סרבו פרוץ יכול להסתובב רק לכיוון אחד ?
ירדן

סרבו פרוץ

הודעהעל ידי אמנון » ש' אפריל 30, 2005 10:10 pm

ירדן
שלום
סרבו פרוץ יסתובב לשני הכיוונים (אם אתה תישלח אותו למרכז הוא יעמוד ) אם תישלח אותו לנקודה מימין הוא יסתובב לימין , ואם תישלח אותו לנקודה משמואל הוא יסתובב לשמואל.
אמנון

לא הבנתי

הודעהעל ידי ירדן » א' מאי 01, 2005 11:57 am

לא הבנתי אחי...
כשאני מחבר אחד למינוס ואחד לפלוס אז הוא מסתובב לכיוון אחד, וכשאני מחליף בניהם הוא לא אמור להסתובב לכיוון השני ???? כי הוא לא עושה את זה משום מה..
ירדן

סרבואים

הודעהעל ידי אמנון » א' מאי 01, 2005 12:24 pm

ירדן הי
ממש ממש לא !!!!!
ואני מקווה שלא שרפתה את הסרבואים!

שאלתי אותך אם אתה יודע איך סרבו עובד , ואמרתה שכן!

הסרבו מקבל + בחוט אחד ו מינוס בחוט אחר , ומה שקובע את כיוון הסיבוב הוא אות מוגדר שאתה שולח בחוט הסיגנל !
תיקרא את הקישור הבא:

http://www.seattlerobotics.org/guide/servos.html

אמנון

סרבואים

הודעהעל ידי ירדן » א' מאי 01, 2005 4:54 pm

אמנון, אומנם אני בחמש יחידות אנגלית אבל יש לי רמה של 3 יחידות וגם זה בקושי...
אתה מוכן לתרגם לי בקצרה את המאמר הזה...
או סתם להעמיק יותר את ידיעותיי על סרבו ואיך אני עושה שיסתובב לשני כיוונים
ירדן

תרגום

הודעהעל ידי אמנון » א' מאי 01, 2005 8:47 pm

ירדן
תיסלח לי אבל תמורת 50 ש"ח אני מתרגם לך את המאמר.

הרשת מלאה בהסברים על מנועי סרבו RC.

ואם לא תנסה לתרגם לבד אפ פעם לא תדע, אתה בהחלט מוזמן לתרגם אותו ולישאול את מה שאתה לא מבין מהמאמר.

אמנון

סרבו

הודעהעל ידי ירדן » ו' מאי 06, 2005 6:15 am

אמנון, ביקשת שאני יסביר לך את ההגיון שמאחורי זה...
קיצר אם הבנתי נכון (ואני עדיין לא בטוח בזה) יש איזהשהו פאק בבקר, שלסרבו לא מגיע מתח מיוצב מהמייצב הבילט אי ן(build in) שבבקר...ולכן מוסיפים עוד מייצב מתח שיתן מתח מייוצב לסרבו...
אבל בסך הכל אני לא בטוח בזה...המורה שלי לא מובן משהו...
ירדן

מתח לסרבו

הודעהעל ידי אמנון » ו' מאי 06, 2005 6:41 am

ירדן
תבדוק עם המורה שלך או (עדיף ) בדף הנתונים של הסרבו , כמה מתח צריך לקבל הסרבו , לתחושתי אתה עובד במתחים גבהוהים מידי . כמו כן כמה סרבואים אתה צריך להפעיל (כדי שלא תעבור את מגבלת הזרם של המייצב).

אמנון

Re: מייצב מתח לבקר

הודעהעל ידי xalmek » ה' נובמבר 16, 2023 2:37 pm

xalmek
רובוטריק
רובוטריק

Re: מייצב מתח לבקר

הודעהעל ידי xalmek » ו' דצמבר 01, 2023 1:28 pm

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xalmek
רובוטריק
רובוטריק

הקודםהבא

חזור אל פורום הרובוטיקה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים