שלום חברים,
ברשותי סולנואיד המקבל מתח השווה לשתיים עשרה וולט.
אני מחפש סולנואיד המסוגל לקבל יותר,אך לא מוצא מקום cו ניתן לקנות משהו כזה..
אשמח לקבל מכם הצעות בנוגע לאפשרויות רכישה
תודה לכולם

אמנון כתב:ובלי להכיר את הפיתרונות הקיימים , מה לגבי הגברת הכוח ע"י .
מס סלונואידים ומנוף.
סלונואיד וקפיץ .
אמנון

אמנון כתב:ברוך
עג כמה שאני זוכר (וכרגיל תקנו אותי אם ...) מדנטיות היא תלוית זרם . כלומר זה שיש לך 12 V זה לא טוב או רע.
תחפש ברשת פיתרונות שבנו אחרים לבעיה הזאת (אתה לא הראשון שמיתמודד איתה ).
אמנון

shtroodel כתב:תהיה קצת יצירתי וקצת מקורי- יכול להיות שבאמת הסולנואיד שיש לך לא חזק מספיק אבל יש לי הרגשה שכל שאר המנגנון מסביבו כל כך רופף שאתה לא מתקרב אפילו למלוא הפוטנציאל.
תדאג לפגוע בנקודת שיא האנרגיה של הסולנואיד (שהכדור ייצבור מהירות לאורך קטע כמה שיותר ארך מתנועת הסולנואיד), לפגוע במרכז הכדור כשהכדור יציב וכן באופן כמעט וודאי אני אומר לך שעם טיפה משחק של זרועות/ גלגלות/ קפיצים וכו' ניתן לשפר משמעותית את נתוני התאוצה של הכדור בלי להוסיף כוח לסולנואיד.

The attacker robot has a kick system based upon a push solenoid. The solenoid is 12v nominal but we have a DC-DC block in the system that gives us 24v at around 1A and we just send a 'brute force' 24v to the solenoid for a very short period. The kick is very good and works well. Of course, Jeff has software to ensure that the robot is ONLY orientated towards the correct goal mouth - own goals are not good!! The firing mechanism is only triggered when a downwards looking infra-red sensor detects the ball in conjunction with the main infra-red sensors (meaning the ball is in the mouth of the robot) and the robot is pointing at the correct goal
משתמשים הגולשים בפורום זה: xalmek ו 11 אורחים