יש כאן בשירשור תמונה שתרגיע אותך
אמנון
ואגב שחר בקשר ל UV זה שאנשים הופכים חומים יותר כאשר אתה ליידם זה לא אומר שאתה פולט UV ושהם משתזפים, אחרי שאמרתה על ה"אחלה" אז סביר יותר להניח שהם פשוט מיתפחמים !
איזה כבוד אתה רוצה בדיוק? יש פה באתר הזה תמונות שאתה צריך (פס לבן, UV , IR) אבל במקום למצוא אותן פה - פה באתר! אתה שולח הודעה שנפנה אותך לשם. אז 2 אפשרויות - או שאתה ממש דביל ולא יכול למצוא לבד רובוט באתר רובוטיקה , או שאתה ממש עצלן - כי כל התמונות פה באתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה מעצבן שאתה אומר שחיפשת כל היום ולא מצאת, אז אין לי מושג מה חיפשת - הכל פה באתר!

ובירצינות , דפי הנתונים של הבקר שלך (שכרגיל אין לי מושג מהו כי לא אמרתה)
2 בדפי הנתונים של הטרנזיסטור(חפש בגוגל קובץ PDF ואת שם הטרנזיסטור)

עוד כלל לא רע להמשך העירו לך הערה (ובאופן שאולי יפתיע אותך אתה לא הראשון וגם לא ה 12 שאמר חיפשתי ודי ברור שאו שהוא לא חיפש או שהוא ממש לא יודע לחפש ) (שאתה צריך).
אל תיתנפל ישר על זה שהעיר את ההערה , רוב הסיכויים שבאותו הרגע תיסגור לעצמך את הדלת
עד כמה טיפשים האנשים בפורום נראים לך???
ולא ייקרה כלום אם תחפש לבד אני יכול להבטיח לך שיש מאות (!!!) תמונות של כל חיישן וחיישן וכל רכיב ברובוט שלך ואני אומר את זה בוודאות כי כבר לפני מספר שנים כשאני כתבתי את שלי אני מצאתי אותן...
רק כי אתה קרציה וגם נודניק בו זמנית! תפתח את ה PDFים ותראה גם גרפים

מביאים שם של רכיב.
ואת התמונה שלו\ ו דיאגרמה.
מטוס יקר
נשבע לך שאני מתחיל ללכת לאיבוד בשירשור שלך (ואני ממש משתדל)
אני קיבלתי כך 37 קישורים .אתה צריך הסבר איך לימצוא דף נתונים בגוגל ?
כנס לגוגול
בחר חיפוש מיתקדם
הקש את שם הרכיב (יענו - 74AC573 )
בחר בסוג הקובץ PDF
הקש ENTER
אותו הדבר אתה יכול לעשות עם כל הרכיבים שלך , לרוב זה עובד.
לגבי הגראפים , אם אתה לא מוצא את הגראף שאתה צריך בדפי הנתונים , לדוגמא מה יש בכך אוגר (או cavia ) בזמן מסויים , אז למה שלא תיצור את הגרף הרצוי בעצמך (כמובן בהנחה שאתה יודע מה אתה צריך )?
מביאים שם של רכיב.
ואת התמונה שלו\ ו דיאגרמה.
וגם בזה עדיין לא ירדתי לסוף דעתך ? איזו דיאגרמה ? לבקר (לא פרות) יש דיאגרמת בלוקים ויש כל מיני דיאגרמות אחרות .

משתמשים הגולשים בפורום זה: xalmek ו 16 אורחים