הבנתי שאני יכול להשתמש בלגו טכניקס ולהגיע לתוצאות טובות.
אז יש לי כמה שאלות:
א. מה הסדר גדול של עלות של מכונית כזו? כולל מנועים? סדר הגדול של המכונית הוא 50X30 ס"מ, והיא צריכה בעיקר את השלדה - העיצוב לא חשוב בכלל בהקשר הזה. כלומר: אני רוצה לקנות קיט של מכונית להרכבה של לגו, אבל שבקיט יהיו בעיקר חלקים טכניים ולאו דווקא צבעוניים-יפים-מגניבים כמו בערכות לגו טכניקס הרגילות.
ב. אני צריך בקר שיחבר בין המחשב למנועים, או שאולי אני יכול להוציא מתחים ישירות מהמחשב כך שאני אוכל לתפעל את המנועים באופן ישיר? איזה בקר אני צריך אם כן - בקר של לגו? כמה עולה בערך דבר כזה? (עבור הרכב מסעיף א')
ג. שאלה פחות קשורהף אני רוצה לקנות גם חיישני מרחק, בטווח של 3-80 ס"מ בערך, עם דיוק של 1 ס"מ. הבנתי שהם צריכים להיות אולטרה-סוניים, שזו הדרך המדוייקת ביותר לטווחים האלו (יותר נכון לומר שהיא דרך לא יקרה ומדויקת). זה נכון? אתם מכירים דרכים טובות יותר לזהות מרחק? איפה קונים חיישן כזה? אני צריך חנות בארץ. אפשר לקנות דבר כזה בחנויות אלקטרוניקה רגילות? מה סדר גודל של מחיר לדברים האלה?
אני ממש מצטער על כל השאלות, אבל גיליתי את האתר שלכם אחרי שחיפשתי לא מעט זמן באינטרנט, ולא מצאתי תשובות טובות לשאלות שלי. אני אשמח אם גם תעזרו לי ותלמדו אותי איך לחפש נכון יותר (אגב - המדריך שיש כאן לגבי חיפוש בגוגל לא עזר לי כל כך למצוא דברים טובים).
ממש תודה רבה!
ישי.
יום טוב