טוב די.
אוף... זה הולך להיות ארוך.
הדיון הזה יצא מכלל שליטה ואני מבקש מכולכם שתרגעו.
1. חדש וקינד הצעירים.
למרות ששחר אמר את זה בצורת הדיבור שלו הוא יודע על מה הוא מדבר. אפילו יודע טוב מאד על מה הוא מדבר. בוא נספור את היתרונות החסרונות בשיטה שאתם מציעים.
יתרונות
א. הרובוט לא יעשה סיבובים.
זה היתרון היחידי שאני מסוגל לחשוב עליו...
חסרונות
א. רובוט עתיר רכיבים.
העמסת הרובוט ב 2 מנועים ו2 כרטיסי מנועים בנוסף לרכיבים מיוחדים שיגרמו למאורר לפעול ועוד.
ב. סיבוך התוכנה.
תוכנה לרובוט עם הנעת XY זה יותר מסובך

אפילו רק בגלל הבלאגן שעסיתם בשביל מאורר.
ג. עומס על המעבד.
אתם צריכים 2 PORT P קיבינימט זה חרא!
ד. חדרים יקח לכם יותר זמן.
לעבור רהיט חיפוש PYRO וכל החרא הזה יקח לכם הרבה יותר מדי זמן.
לכן... זה לא שווה
הזמן שתכסכו בפניות (שהוא אפסי בגלל שפניות בנסיעה [מה שצ'אפק עושה] הן אמינות באותה המידה ולוקחות זמן אפסי) לא שווה את הזמן שתפסידו בכיבוי נר בחדרים וגם לא שווה את הכאב ראש והבאלגן שה XY הזה יעשה לכם. תרדו מהרעיון.
אני מקווה שהניסיון הכושל הזה לא ידכא את היצירתיות שלכם כי זה מה שעושה את רובוטיקה. חוץ מזה, לי צא הכבדות שלך שחר הוא בחור ילדותי והוא אוהב להתבדח אל תהיה כבד. ובכל מקרה עדיף שתוריד פרופיל אתה עדיין י"אניק ואתה לא מבין יותר מדי מהחיים שלך אז לפני שתכנס לרעיון מקורי שכזה שיעשה לך כאב ראש אטומי במשך כל השנה הזאת, תקשיב לאלו שמבינים מהחיים שלהם

(בגלל הרעיון שלי על ההנעה הקדמית אני שובר את הראש בגלל שאני לא יכול לעשות סיבוב במקום! אל תעשה אותה טעות)
תלמד מטעויות של אחרים
נ.ב.
חדש, תתמוך בדעות של אנשים ולא באנשים זה לא רפובליקה דיקטטורית
קינד, חדש הוא לא משהו משהו ובטח ובטח שלא יהוה
אתם יכולים להפסיק לקרוא עכשיו
2. שטדלר.
אם אתה חושב שהנעת XY זה לא רעיון טוב אז תגיד להם:
תשמעו חברה אני לא חושב שזה רעיון טוב בגלל פקה פקה פקה...
אבל פקה פקה פקה...
אני יודע שאתה טוב בפקה פקה... אבל יותר חשוב שתזכיר להם כל הזמן שאתה חושב שזה רעיון רע
אתה יכול להפסיק לקרוא עכשיו.
3. שחר.
שחר אתה גבר
אתה יודע שאני אוהב אותך.
אני, אתה וכולם יודעים שאתה מבין עניין ושאתה שמח לעזור ושאתה תמיד עוזר.
טעכלס אתה ההבן אדם שהכי עוזר לי ברובוטיקה אפילו יותר מאלי (בחומרה, בתוכנה ואפילו בגריידי).
אבל אם אתה מחליט לשלול משהו אתה חייב להסביר!
אחרת זה סתם מרגיז, בתור מדריך וכל זה אם רק תגיד לנו שזה לא טוב אתה סתם תבאס אותנו. אנחנו רוצים לשמוע את דברי החוכמה המצחיקים (וגם את הלא מצחיקים ואפילו את המטופשים והמעיקים) שיש לך להגיד לכן ת - ס - ב - י - ר
עשה טובה...
בתודה על כל העזרה
השחור היחיד ברובוטיקה.
ואל תשכח PID...