על ידי השחר העולה » ה' מאי 15, 2003 9:45 pm
את קרעפי היה אפשר לעשות יותר צר ויותר גבוה גם
אפשר לעשות רובוט יותר קטן עם הרכיבים הקיימים כולם ולדחוף כל כך הרבה דברים בשטח כל כך קטו , וזה בדיוק מה שאני עשיתי אני רוצה להדגיש את הכמות רכיבים שאני מפעיל בו זמנית ושהם כולם על שטח של 20 על 20 וגובה בדיוק מקסימלי, ושקבוצת רובונר רגילה משתמשת אולי בחצי ממה שיש על במפר:
מעבד אינטרפייס 8 עד 11 אנלוגיים 2 עד 4 סונאר מצלמה מצפן ג'יירו פס לבן אחד או 2 , כרטיס מנורות לבקרת PWM , כרטיס מדידת מתח לסוללה, כרטיס לדים מהבהבים, 3 לדי בקרה לתקשורת, צפצפה וגם חיישן צפצפה , 5 כרטיסי חלוקת חשמל ובקרת חשמל, 2 מייצבים גדולים ועוד 3 מייצבי בינים , ועוד חלק מהאיטרפייס החדש ככה שיש לי יותר מאינטרפייס אחד, בקרי מנועים 2 סוללות , עכשיו גם מנוע סרוו ובקר סרוו, לייזר, מאוורר שנמצא בתוך הרובוט . ועוד מקום לשים מברג ועוד כמה כלים.
יש עוד דברים שלא הזכרתי.
קבוצת רובונר רגילה לא משתמשת בחצי ממה שיש פה. אם את כל זה אפשר לדחוס ב 20 על 20 אז עם חצי מזה אפשר לעשות רובוט הרבה הרבה , אבל ממש הרבה יותר קטן - גם יותר מקרפעלך.
מאד חשוב להגיש שאפילו שקרעפי היה פיצי - הוא השתמש בבקרי מנוע הגדולים שגדולים פי 2 מאלה עכשיו ועדיין הוא היה הכי קטן!
אז אל תבלבלו את השכל שאי אפשר לעשות רובוט קטן עם הרכיבים הקיימים.
שחר
www.robotica.co.il/movies/movies.php
האמת המפתיעה היא שלו היינו מאפשרים לחתולים להתקדם לעמדות כוח בפוליטיקה העולמית הרי שתופעות כמו מלחמות וטרור גלובלי היו מצטמצמות לאלתר. לעומת זאת, העצרת הראשית של האו"ם היתה מסריחה.