ניתן להפעיל גשר H גם באמצעות מפסקים או כל רכיב אחר.

אנטון
לגשר לא איכפת מי אומר לו להדליק ולכבות , כל עוד זה מגיע במתחים שהוא יודע לעבוד איתם (TTL יעני 5V ל 1 ו 0 ל 0) אתה יכול ליצור את הPWM ע"י הבקר שלך (תוכנה או מקור PWM יעודי) , או ע"י מתנד או אפילו ע"י הפעלה וכיבוי מהירה של מפסק , את הגשר זה לא מעניין.
אמנון

אנטון
להבדיל מעמית , אני עדיין לא נכנע , אבל אני מסכים עם עמית שאתה כניראה ממש לא מבין מי נגד מי ולמה(לפחות בגשר H).
מה שאני אבקש מימך (וזה לא בסיס לשאלות שלא קשורות/ שניתן לימצוא אותן לבד) זה לכתוב כאן הסבר על מה זה גשר H למה הוא משמש , אילו כניסות יש לו ואילו יציאות .
את כל זה אתה כותב ע"פ רכיב אחד בילבד שאתה בוחר , ואתה מצרף את דף הנתונים שלו לכאן (כקישור).
שים לב שאתה צריך ליבחור רכיב שמתאים מתחים ולזרמים שהמנוע שלך צורך בשיא המאמץ (כשהמנוע תקוע ).
אחרי שתיכתוב את ההסבר המלא של כל אחת מהרגליים של הרכיב שלך , ולאחר שתיקרא את מה שכתבתה ותיבדוק שכל המילים הגיוניות (ניראה לי שאתה עדיין לא עושה את זה).
אז אנחנו ניקרא את ההסבר ונישתדל להבין מה אתה לא מבין ולתת לך תשובה .
ועוד דבר , מאיפה הגיעה הכניסה האנלוגית לגשר H ? (האם זה מההודעה של שחר עם ה 555) ?

. בהסבר שלך על ה Locked Anti-Phase היתפספס לי החיבור של ה PWM , אתה מכניס אותו לשתי הכניסות במקביל אבל הפוך ? (אני מתבסס על ה L298 שבו אם שתי הכניסות באותו מצב אז ישנה בלימה מהירה , כלומר קיצור של כניסות המנוע ) , האם אני צודק או שאתה מכניס את ה PWM לכניסה אחת בלבד ע"פ הכיוון הרצוי ?
המנוע היה בולם את עצמו בזמן השינוי בדיוטי סיקל.מכניס אותו לשתי הכניסות במקביל אבל הפוך ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], xalmek ו 9 אורחים